Åk på fiskeresa till Camp Arjeplog

Om Camp Arjeplog

Spinfish Destinations camp utanför Arjeplog erbjuder allt en gäddfiskare kan önska sig. En familjär camp med trevliga stugor som har allt man behöver med service och gästvänlighet i världsklass. Välutrustade hyrbåtar, sjökort och campägare som gör allt för att er resa ska bli lyckad! Vintersäsongen erbjuder ett mycket varierat fiske och skoterythyrningen på campen möjliggör längre transporter vintertid för att nå alla predatorer.

Väl på campen finner du en välutrustad fiskebutik, mataffär på campen och möjlighet till all-inclusive upplägg med frukost, lunch och middag i toppklass. Det finns bastu, badtunna och eldstäder för att avrunda en tuff dag på sjön, här saknas inget!  I området har det tagits flera fiskar över 16-17 kg och fiskar över 115-120 cm är inte ovanligt. Ett besök är ett måste för alla gäddfiskare! Det finns gott om andra arter som Öring, Harr, Sik, Lake och Abborre.

Utan bil tar man sig till Camp Arjeplog lättast via flyg till Arvidsjaur eller Luleå. Från Arvidsjaur kan transfer ordnas, och via Luleå finns möjlighet att hyra billiga bilar via Rent a Wreck. Det finns även möjlighet att ta nattåg och buss till Arjeplog från exempelvis Stockholm.

Boka idag genom att maila till info@spinfishdestinations.com eller skicka ett meddelande i kontaktformuläret nedan!

Islossningskalender

2018-05-25 (Förväntat)
2017-05-12
2016-06-01
2015-05-28

Kort om Camp Arjeplog

Idylliskt stugboende vid vattnet

Fantastiskt fiskevatten

Tillgång till hyrbåtar

Fiskebutik & matbutik på campet

Tillgängligt året runt för spinfiske, flugfiske och isfiske!

Boka din resa till Camp Arjeplog idag!