Åk på fiskeresa till Vemdalen

Om Camp Vemdalen

Spinfish Destinations camp i Vemdalsområdet är för dig som vill uppleva orörda gäddvatten och en destination för den som vill testa något nytt. Det är en plats som präglas av ädelfiske där gäddan kommer i skym undan. Besöker ni den lokala sportiskebutiken är kunnandet om gäddan förhållandevis lågt. Här kommer ni med stor sannolikhet inte se någon gäddfiskare under er vistelse utan sällskapet är en slående natur.

Vemdalsområdet erbjuder ett varierat fiske med allt ifrån stora sjöar till älvsystem och mindre put-and-take sjöar där ni kan hitta riktigt grov fisk i alla områden.

På Camp Vemdalen finns 10 stycken mysiga stugor precis intill vattnet. Här finns det även kiosk och en mindre fiskebutik där ni även kan köpa fiskekort. Campägaren Michel har stor lokalkännedom kring vatten och var ni kan hitta stora gäddor för säsongen.

Miljöerna består av snöklädda berg och renar som gör er sällskap i naturen. För den som vill fånga sin egen mat erbjuder Camp Vemdalen fantastiska möjligheter för flugfiske och fiske efter ädelfisk i stort.

Till Camp Vemdalen tar ni er enklast med bil men det finns även möjligheter att ta sig med tåg och buss. Från exempelvis Stockholm går det att flyga till Östersund där ni kan hyra bil

Boka idag genom att maila till info@spinfishdestinations.com eller skicka ett meddelande i kontaktformuläret nedan!

Kort om Camp Vemdalen

Idylliskt stugboende vid vattnet

Fantastiska fiskevatten

Tillgång till enklare hyrbåtar

 Kiosk & mindre fiskebutik på campen (sommartid)

Tillgängligt året runt för spinfiske, flugfiske och isfiske!

Boka din resa till Camp Vemdalen idag!